Rampaal of rampalen

Aanrijbeveiliging paal of rampaal (of rampalen)

Bescherm kwetsbare plekken met rampalen

Zowel in logistieke ruimtes als in productieruimtes is een ongeluk veroorzaakt door heftrucks, palletwagens of steekwagens snel gebeurd. Door anti-rampalen te plaatsen op kwetsbare plaatsen, denk hierbij aan doorgangen en deuren, kan de kans op hoge schadekosten worden verkleind. ARM DOORS levert rampalen die uitermate geschikt zijn voor productieruimtes en magazijnen.

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Wat is een rampaal?

Een anti-rampaal is een paal die geplaatst wordt om aan te geven waar de weg of toegang versperd is. Het kan ook worden gebruikt om verkeer om te leiden en hulpverleners toegang te geven tot de locatie van de ramp.

Onze rampalen worden dikwijls geplaatst bij organisaties waar er sprake is van een loods of een groot magazijn waarbinnen verkeer van o.a. karren en heftrucks gereguleerd moet worden. Ze zijn voorzien van reflecterend materiaal, zodat ze ‘s nachts goed zichtbaar zijn. Het is ook mogelijk om een rampaal uit te rusten met knipperende lichten om de aandacht te trekken.

Het gebruik van rampalen kan de veiligheid op de werkvloer enorm vergroten door het verkeer in goede banen te leiden. Neem voor advies contact op met ARM DOORS.