Aanrijbeveiliging heftruck

Aanrijbeveiliging paal of rampaal (of rampalen)

Voorkom dure schades

Heftrucks zijn snel en wendbaar. Hierdoor zijn aanrijdingen met magazijnstellingen, machines, deuropeningen en wanden snel gebeurd. Ook de heftrucklepels waarmee goederen verplaatsen worden kunnen veel schade aanrichten. ARM DOORS levert aanrijdbeveiliging die speciaal ontworpen is om kozijnen en/of deuren te beschermen tegen heftrucks. Zo verkleint u de kans op aanzienlijke schade en de bijhorende kosten. Uiteraard zijn onze materialen volledig uitgerust met bevestigingsaccessoires.

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Aanrijbeveiliging voor de heftruck

Er zijn verschillende soorten schades die kunnen optreden door heftrucks. Hier zijn enkele veelvoorkomende:

  • Schade aan magazijnrekken: Heftrucks kunnen vaak schade veroorzaken aan de magazijnrekken door er tegenaan te botsen. Dit kan leiden tot beschadigde pallets en gevaarlijke situaties in het magazijn.
  • Schade aan goederen: Als een heftruck niet goed wordt bediend of als er onvoldoende aandacht wordt besteed aan de veiligheid, kan er schade ontstaan aan goederen die worden vervoerd. Dit kan leiden tot verlies van producten en extra kosten voor de onderneming.
  • Schade aan de heftruck zelf: Het niet goed onderhouden van een heftruck kan leiden tot slijtage en schade aan belangrijke componenten zoals de banden, de motor en de hydraulische systemen. Dit kan de levensduur van de heftruck verkorten en kan leiden tot extra kosten voor de onderneming.
  • Schade aan het magazijn: Heftrucks kunnen bij onjuist gebruik schade veroorzaken aan muren, deuren en andere delen van het magazijn. Dit kan leiden tot extra kosten voor de onderneming en kan de veiligheid van het magazijn in gevaar brengen.

Aanrijdbeveiliging voor heftrucks moet voldoen aan een aantal wettelijke eisen en richtlijnen om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen, zoals de zichtbaarheid, montage, vormgeving en het voldoen aan de EN 15512:2009. Met de speciale aanrijbeveiliging heftruck van ARM DOORS voorkomt u tal van dure herstellingskosten en schade waardoor uw bedrijf mogelijk niet meer optimaal kan presteren. Contacteer ons vandaag nog!