Technische specificaties

Snelloopdeur

Openingssnelheid:
Max. 2,5 m/s
Sluitsnelheid:
Max. 2,0 m/s
Bouw:
Gegalvaniseerd staal of roestvrij staal
Standaardisatie:
13241/CE
Raam:
Met of zonder glazen raam
Kleuren:
Verkrijgbaar in meerdere kleuren
automatische snelloopdeur - Portes automatiques

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Snelrolpoorten zijn geschikt voor alle branches

Snelloopdeuren zijn essentieel voor het veilig, gemakkelijk en efficiënt in- en uitstappen in verschillende omgevingen, zowel in commerciële, industriële als publieke sectoren. Bij ARM DOORS bieden we een ruim assortiment automatische deuren, waaronder schuifdeuren, draaideuren en glazen deuren. Onze producten zijn ontworpen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen, of het nu gaat om naadloze toegangscontrole, energie-efficiëntie met deuren tegen warmteverlies of verbeterde beveiliging met nooddeuren. Wij streven ernaar producten van topkwaliteit te leveren, ondersteund door uitzonderlijke onderhoudsdiensten om de levensduur van uw automatische deuren te garanderen. Bij ARM DOORS zijn we trots op onze expertise op dit gebied, en we zijn er om u te helpen de ideale oplossing te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden om meer te weten te komen over onze producten en diensten, en aarzel niet om ons te contacteren voor elk verzoek om aanvullende informatie. Bij ARM DOORS bieden wij u zorgeloze en veilige toegangen, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is.

ARM DOORS biedt automatische deuren voor elke ruimte. Indien nodig gaan onze adviseurs ter plaatse om de beste oplossing en het meest geschikte systeem te bepalen. Onze poorten kunnen worden bediend met een trekschakelaar, afstandsbediening of zelfs volledig automatisch met een bewegingssensor. Alle automatische deuren van ARM DOORS zijn uitgerust met verschillende signalerings- en beveiligingsopties om beknelling en schade te voorkomen. Wil je meer weten? Bekijk ons ​​assortiment en alle mogelijkheden of neem contact op met één van onze adviseurs.

Bij ARM DOORS bieden we ook automatische deuroplossingen om te voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, van handel tot industriële faciliteiten. Onze automatische deuren, of het nu gaat om schuif-, draai- of vleugeldeuren, zijn uitgerust met een geavanceerd automatisch besturingssysteem dat onze klanten een grotere operationele efficiëntie en ongeëvenaard gebruiksgemak biedt. Of u nu de bruikbaarheid van uw bedrijf wilt verbeteren of de mensenstroom in uw industriële faciliteiten wilt stroomlijnen, onze automatische deuren zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wilt u meer weten over onze automatische deuren en bespreken welke oplossing het beste is voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u uitgebreid te informeren en u te begeleiden bij het kiezen van de automatische deur die het beste bij u past. Met ARM DOORS komen moderniteit en functionaliteit samen om uw werkomgeving te verbeteren.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.